مجری سقف یوبوت
مجری سقف یوبوت با توجه به پیشرفت مصالح و نیازهای افراد به ساخت سازه های
برای افرادی که به دنبال ساختن یک سازه بسیار قوی هستند بهترین انتخاب استفاده از سقف وافل است. این سقف به قدری محکم می باشد که پس از گذشت ده ها سال هیچ گونه نشانه ای از فرسودگی در آن مشاهده نمی شود و همچنان به صورت پایدار می توان از آن استفاده کرد. سقف وافلی دارای استحکام و ایستایی بسیار زیادی می باشد. همچنین در مقایسه با سقف های تیرچه ای و سقف بتنی از استحکام بسیار زیادی برخوردار است.
دارای ظرفیت تحمل بار بیشتر از دال های بتنی می باشد. معمولا از دال های وافل برای سقف هایی استفاده می شود که دارای دهانه های بسیار بزرگ می باشند. از این دال ها زمانی بهره می برند که فاصله ستون ها از یکدیگر زیاد بوده و تعداد ستون ها کم می باشند.
در صورتی که قصد دریافت مشاوره و یا همکاری در پروژهای ساختمانی را دارید ، میتوانید با کارشناسان کلوک تماس بگیرید. شرکت ساختمانی کلوک با تجربه ای ارزشمند و اجرای پروژه های موفق ، آماده پذیرش و همکاری با متقاضیان گرامی می باشد.
در نظر داشته باشید به طور کلی دو نوع از این سقف وجود دارند. سقف یک طرفه و سقف دو طرفه دو نوع کلی سقف وافل به حساب می آیند که امروزه مورد استفاده قرار می گیرند. معمولاً با توجه به دهانه سازه یکی از این دو مدل مورد استفاده قرار می گیرند. مهندسین با توجه به اندازه دهانه سازه می توانند یکی از این دو مدل را انتخاب کرده و مورد استفاده قرار دهند. در نظر داشته باشید که اگر نسبت دهانه به عرض بیشتر از دو باشد معمولاً از نوع یک طرفه استفاده می شود. اگر این نسبت کمتر از ۲ باشد معمولاً از سقف دو طرفه استفاده می شود. تمام موارد بستگی به اندازه گیری های مهندسین و تشخیص و صلاحدید آن ها دارد. البته طول دهانه نیز بسیار مهم می باشد. نباید از طول دهانه و اهمیت آن غافل شد.
اگر طول دهانه کمتر از ۹ متر باشد معمولاً مهندسین ترجیح می دهند که سقف وافلی یک طرفه را انتخاب کرده و از این مدل سقف بهره ببرند. اما اگر طول دهانه بیشتر از عدد ۹ متر باشد معمولا مهندسین مدل دو طرفه را استفاده کرده و از این مدل در سازه ها استفاده می کنند. در نظر داشته باشید معمولاً تفاوت زیادی بین سازه های یک طرفه و تیرچه بلوک نیست. اما در نوع اجرا کمی با یکدیگر متفاوت بوده و اجرای آن ها با یکدیگر تفاوت هایی نیز دارد. از نظر ظاهری وافل های یک طرفه و دو طرفه با یکدیگر متفاوت می باشند. معمولاً مدل یک طرفه به شکل قالب های مستطیلی بوده که از نظر ظاهری با وافل دو طرفه متفاوت است.
وافل دو طرفه از نظر ظاهری شبیه قالب های مربعی شکل می باشد. یک موضوع دیگری که باید به آن دقت کنید میزان میلگرد مصرفی در این دو مدل است. معمولاً در مدل یک طرفه میلگرد کمتری مصرف می شود. به همین دلیل شما برای مدل یک طرفه هزینه کمتری نسبت به مدل دو طرفه می پردازید. در نظر داشته باشید که تمام این موارد را باید مهندسین مورد نظر قرار داده و پس از بررسی و اندازه گیری های لازم یکی از این دو مورد را انتخاب کرده و آن را در سازه مورد نظر قرار دهند. انتخاب نوع سازه ها اهمیت بسیار زیادی دارد و می تواند بر روی نتیجه کار تاثیر زیادی بگذارد.
برای دریافت فایل PDF محصولات کلوک ، بر روی دکمه “دانلود لیست محصولات” کلیک کنید.
برخی از
شما می توانید در پایین برخی از پروژه های شرکت ساختمانی ، کلوک را مشاهده کنید.
در نظر داشته باشید که سقف وافل دارای مزایا و معایبی می باشد. شما باید این مزایا و معایب را دانسته و سپس از این سقف در پروژه های خود استفاده کنید. در ابتدا به بررسی مزایای این سقف می پردازیم. اگر سقف شما دارای دهانه بزرگ و تا حداکثر ۱۶ متر باشد این سقف یک گزینه بسیار مناسب برای این دال ها است. همچنین ظرفیت تحمل بار های این نوع سقف خیلی زیاد می باشد و شما می توانید از سقف وافل استفاده نمایید. همچنین ظاهر زیبایی دارند و از ثبات ساختاری بسیار خوبی نیز برخوردار می باشند. برای سازه های بسیار مهم و بزرگ مثل دانشگاه، مساجد، فرودگاه و بیمارستان نیز یک گزینه بسیار عالی به حساب می آیند. این مدل سقف سبک بوده و بتن کمتری نیز نیاز دارد. به همین دلیل بسیار مقرون به صرفه بوده و افراد زیادی به دلیل مقرون به صرفه بودن آن را انتخاب می کنند.
به دلیل همین موضوع از میلگرد کمتری نیز در آن استفاده می شود. اگر یک نظارت خوب بر روی اجرا باشد خیلی آسان و سریع نصب می شود. حجم بتن و فولاد به کار رفته در این سقف بسیار کم است. بنابراین وزن آن بسیار کم می باشد و افراد می توانند با قیمت بسیار پایین از این سقف های عالی استفاده کنند. در زیر این سقف ها می توان خدمات متعددی مانند لوله های تاسیساتی، صفحات و لایه های عایق، روشنایی، تهویه مطبوع، سیم کشی و موارد دیگر به راحتی استفاده کرد. تمام این موارد سبب می شوند تا افراد ترغیب شوند از این سقف در سازه های خود استفاده کنند و از مزایای بی نظیر آن بهره مند شوند. البته سقف وافل بتنی یک سری معایبی نیز دارد که در ادامه به بررسی معایب آن خواهیم پرداخت.
می توان گفت یکی از مهم ترین مشکلات این سقف تامین قالب وافل می باشد. برای تامین قالب ها افراد باید هزینه های زیادی صرف کنند تا بتوانند تجهیزات خاص آن را تهیه نمایند. در نظر داشته باشید که به دلیل افزایش ارتفاع سقف نسبت به سقف های دیگر تعداد طبقات کاهش پیدا می کنند. این موضوع را مهندسین باید به سازنده ها گوشزد کرده تا بتوانند یک تصمیم درست بگیرند. یک نکته بسیار مهمی که افراد باید در هنگام اجرای سقف وافل به آن دقت کنند اقلیم مناسب می باشد. این نوع سقف ها به هیچ عنوان در مناطقی که شیب دار هستند نباید مورد استفاده قرار بگیرند. همچنین این سقف ها را به دلیل وزن بسیار کمی که دارند نباید در مناطقی که باد های شدید می وزند نصب کرد.
سقف وافل بیشتر در ساختمان هایی استفاده می شود که ارتفاع آن ها بالای ۱۲ متر است. همچنین بیشتر از این سقف در مکان هایی استفاده می شود که می خواهند کاهش وزن مرده سازه را ایجاد کنند. معمولاً مهندسین از این سقف به منظور کاهش تعداد ستون ها استفاده می کنند. همچنین در صورتی که بخواهند فاصله بین ستون ها را افزایش دهند از آن استفاده می کنند. معمولاً در استخر های سرپوشیده، کتابخانه ها، بیمارستان ها، سوله ها، فرودگاه ها و ایستگاه های مترو و هتل ها و … از این سقف ها بهره می گیرند. در نظر داشته باشید که کاربرد سقف های وافل بسیار زیاد می باشد. این سقف ها امروزه کاربرد های گوناگونی دارند و مهندسین توانستند از آن ها در قسمت ها و سازه های گوناگونی بهره بگیرند.
به دلیل وزن کمی که دارند امروزه توانسته اند وزن سازه ها را تا حد قابل قبولی کاهش داده و در هزینه ها به صورت چشمگیری صرفه جویی کنند. سقف های وافل توانسته اند امروزه به کمک مهندسین آمده و کار آن ها را راحت کنند. نصب راحت و سریع این سقف ها سبب شده است تا افراد بتوانند در سریع ترین زمان ممکن با هزینه های بسیار عالی یک سازه بسیار مقاوم را ایجاد کرده و با یک معماری زیبا و شیک سازه های جذاب را به وجود بیاورند. کاربرد بالای این سازه ها سبب شده است که در صنایع مختلف و ساختمان های گوناگون از سقف های وافل بهره گرفته و استفاده های گوناگونی داشته باشند.
در مطالب بالا سعی کردیم اطلاعاتی در رابطه با این مدل سقف به شما بدهیم. در نظر داشته باشید که یک سری از عوامل می توانند بر روی قیمت نهایی سقف تاثیر بگذارند. به عنوان مثال وزن قالب، کیفیت مواد اولیه، نوع قالب جزو عوامل بسیار مهم و تاثیرگذار بر روی قیمت نهایی این سقف ها می باشند. زمانی که شما قالب ها را را خریداری می کنید می توانید برآورد هزینه کلی داشته باشید. مواردی مانند آرماتوربندی، میلگرد گذاری، تجهیزات زیرسازی، طراحی سقف ها، تعداد سقف ها و عوامل دیگر می توانند بر روی قیمت نهایی این سقف ها تاثیر مستقیم بگذارند. مهندس ساختمان می تواند با بررسی تمام موارد یک قیمت کلی به دست آورد. سپس قیمت را در اختیار شما بگذارد تا بتوانید برآورد داشته و قیمت نهایی را به دست بیاورید. پس در نظر داشته باشید که به طور کلی هزینه های مربوط به سقف وافلی به دو دسته تقسیم بندی می شوند.
این دو دسته شامل اجرا و خرید قالب مناسب می باشد. شما پس از خرید قالب می توانید هزینه های اجرا را نیز مشخص کنید. با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های گوناگونی به وجود آمده اند. وافل ها می توانند علاوه بر افزایش استحکام و کاهش وزن سازه ها در هزینه های سازنده نیز صرفه جویی کرده و یک سازه بسیار با کیفیت و عالی را در اختیار افراد قرار دهند. البته در نظر داشته باشید که استفاده از سقف وافل نیاز به بررسی های زیادی دارد. افراد باید قبل از استفاده از هر کدام از این سقف ها تمام شرایط را سنجیده و سپس در صورت درست بودن تمام شرایط اقدام به اجرای این سقف نمایند.
سقف وافل یکی از روش های نوین و کارآمد در ساخت و ساز است که به دلیل طراحی خاص و مزایای متعدد ، به سرعت در پروژه های ساختمانی مختلف محبوب شده است. این سقف با استفاده از قالب های وافل که به شکل شبکه ای در کف سقف چیده می شوند ، به توزیع یکنواخت بار و کاهش وزن سازه کمک می کند. این طراحی مشبک در سقف وافل ، علاوه بر زیبایی بصری ، باعث کاهش نیاز به مصالح سنگین همچون بتن و فولاد می شود که در نهایت باعث صرفه جویی در هزینه و کاهش وزن کلی سازه خواهد شد.
یکی از مهمترین مزایای این سقف ، عملکرد عالی آن در برابر نیروهای جانبی مانند زلزله است. به دلیل وزن سبک تر و توزیع بار بهتر ، این سقف ها به سازه ها استحکام بیشتری می بخشند. علاوه بر این ، قالب های وافل امکان عایق بندی مناسب صوتی و حرارتی را فراهم می آورند که در نتیجه آن، ساختمان با کاهش هدررفت انرژی و کاهش سر و صدا مواجه خواهد شد و محیط داخلی آرام تر و دمایی متعادل تر خواهد داشت.
سقف های وافل به دلیل ساختار توخالی خود ، امکان عبور تاسیسات مکانیکی و الکتریکی را نیز به راحتی فراهم میآورند که این ویژگی در مراحل نصب و تعمیرات آینده بسیار مفید خواهد بود. این نوع سقف ها همچنین به علت قالب های سبک و قابلیت نصب آسان ، زمان ساخت پروژه را کوتاه تر می کنند و فرآیند ساخت را بهینه می سازند. در نهایت ، این سقف با ترکیب ویژگی های اقتصادی ، فنی و زیبایی شناسی به گزینه ای مناسب برای انواع پروژه های ساختمانی تبدیل شده است.
حداکثر دهانه سقف وافل
سایر
مجری سقف یوبوت با توجه به پیشرفت مصالح و نیازهای افراد به ساخت سازه های
پیمانکاری ساختمان جهت اجرای بهتر و سریع تر پروژه های ساختمانی از افراد متخصص و
تهاتر ملک معاملات ملک در بازار امروز روش های گوناگونی دارند. تهاتر ملک نیز یکی
سقف بابل دک سقف بابل دک یا همان سقف عرشه حبابی رویکردی جدید در به
کلوک با سال ها تجربه در صنعت ساختمان آماده همکاری با شما کارفرمایان محترم می باشد.