تراس گاردن
تراس گاردن تراس گاردن یا همان تراس سبز که به آن بالکن سبز نیز گفته
مدیریت پیمان نوعی قرارداد است که، با توجه به قوانین ذکر شده در آن کارفرما، شرکت و یا شخص پیمان کاری را برای مدیریت کل پروژه ساخت، انتخاب می نماید. وظیفه پیمانکار پس از امضای این قرارداد شامل تعیین روش های اجرای پروژه ، تعیین برنامه برای اجرای پروژه، استخدام افراد متخصص در بخش های مختلف پروژه و … می باشد. در ادامه قصد داریم شما را با تعریف مدیریت پیمانکاری به طور کامل آشنا کنیم.
کسی که تحت عنوان پیمانکار مدیریت پروژه ها به عهده دارد درصدی از هزینه های ساخت و ساز را به عنوان حق الزحمه دریافت می نماید. از هر پرداختی به پیمانکار نیز درصدی به عنوان تضمین حسن انجام کار، نزد کارفرما باقی می ماند. که پس از انجام کار و اطمینان از درست انجام شدن کار توسط کارفرما به پیمانکار پرداخت می شود.
قرارداد مدیریت پیمان به نفع هر دو طرف قرارداد می باشد. کارفرما برای ساخت پروژه هزینه کمتری پرداخت می نماید. زیرا مدیریت و برنامه ریزی پیمانکار به گونه ای است که بهترین کیفیت را با کمترین هزینه ها اجرایی نماید. از طرفی این قرارداد به نفع پیمانکار است. زیرا فقط مدیریت پروژه را به عهده دارد و هزینه ای بابت ساخت پروژه پرداخت نمی کند.
در صورتی که قصد دریافت مشاوره و یا همکاری در پروژهای ساختمانی را دارید ، میتوانید با کارشناسان کلوک تماس بگیرید. شرکت ساختمانی کلوک با تجربه ای ارزشمند و اجرای پروژه های موفق ، آماده پذیرش و همکاری با متقاضیان گرامی می باشد.
در این قرارداد پیمانکار مقداری از هزینه های ساخت را به صورت درصدی از کارفرما دریافت می کند. که معمولا از آن برای تهیه مواد و مصالح اولیه پروژه استفاده می نماید. نحوه پرداخت و دریافت هزینه ها کاملا بر اساس قرارداد تعیین شده مشخص می گردد. سود کارفرما در قرارداد مدیریت پیمان ساخت و ساز ، به این صورت است که هیچ هزینه بالا سری را پرداخت نخواهد کرد. و فقط هزینه های مربوط به تهیه مواد و مصالح، نیروهای انسانی و تجهیزات را به پیمانکار می پردازد.
همچنین سود پیمانکار در این قرارداد به این صورت است که، پیمانکار ساختمان هیچ هزینه ای بابت ساخت پروژه پرداخت نمی کند و هیچگونه تعهدی را بر عهده نمی گیرد. در نهایت به دلیل تخصص و حرفه خود مقداری سود را به صورت درصدی از کل هزینه ها از کارفرما دریافت می نماید. به اینصورت درصد مدیریت پیمان مشخص خواهد شد.
در واقع نمی توان درصد مشخص و ثابتی برای این کار تعیین کرد. مواردی از قبیل وسعت پروژه ، حجم سرمایه گذاری و میزان کار می تواند درصد قرارداد مدیریت پیمان را مشخص نماید. پس با توجه به موارد گفته شده نحوه محاسبه درصد مدیریت پیمان به عواملی همچون نوع توافق بین طرفین ، نوع نقشه اجرایی ، حجم کار و وسعت پروژه ، مقدار مسافت ، شرایط آب و هوای محیط و میزان سرمایه گذاری بستگی خواهد داشت.
برخی از
شما می توانید در پایین برخی از پروژه های شرکت ساختمانی ، کلوک را مشاهده کنید.
مدیریت پیمان در صنعت ساخت و ساز به فرآیند نظارت و اداره قراردادها بین طرف های مختلف درگیر در یک پروژه ساختمانی اشاره دارد.
این شامل فعالیت هایی مانند مذاکره شرایط قرارداد، نظارت بر تطابق با شرایط توافق شده و حل و فصل اختلافات است.
هدف اصلی از این توافق ، اطمینان از تکمیل پروژه طبق زمان بندی، بودجه، مقررات و استانداردهای کیفی است.
از سوی دیگر پیمان مدیریت به یک نوع قرارداد اشاره دارد که در آن یک شرکت/ فرد مسئولیت مدیریت تمام جنبه های پروژه را به جز پروژه هایی که توسط مهندسین معماری و مهندسین سازه مدیریت می شوند، بر عهده دارد.
مدیریت قرارداد به عنوان چارچوبی برای اجرای و تکمیل پروژه ها عمل می کند و به کنترل بودجه و زمان بندی کمک می کند تا پروژه ها به صورت برنامه ریزی شده تحویل داده شوند.
این فرآیند، کاهش ریسک اختلافات و شکست پروژه، تطابق فعالیت های قراردادی مدیریت پیمان ساخت با الزامات قانونی را تضمین می کند.
پیمان مدیریت ساخت به بهبود کلیه جنبه های پروژه های ساخت و ساز کمک می کند. در زیر به برخی از این مزایا اشاره می شود:
در فرآیند مدیریت قرارداد، تعیین مسئولیت ها و وظایف افراد یکی از مراحل اساسی است که باید با دقت و دقت انجام شود.
هر فرد در تیم باید مسئولیت های خود را به دقت بداند تا اجرای صحیح پروژه تضمین شود. همچنین، استفاده از ابزارهای مدیریت قرارداد پروژه مانند نرمافزارها و ابزارهای دیگر برای کمک به برنامه ریزی، کنترل و نظارت بر پیشرفت پروژه بسیار حیاتی است.
مدیریت ارتباطات نیز یک جنبه بسیار مهم است؛ ارتباطات موثر بین اعضای تیم، مدیران و ذی نفعان باعث افزایش کارایی در فرآیند می شود.
در نهایت، تخصیص و مدیریت منابع انسانی، مالی و فیزیکی بهطور کامل و هوشمندانه از جمله وظایف اساسی است.
در حالت کلی هدف، بهبود کارایی و کاهش ریسک ها در پروژه است تا اهداف پروژه بهصورت موفقیت آمیز دست یابی شود.
مدیریت قرارداد در یک پروژه، به عنوان یکی از مراحل اساسی و حیاتی، دارای شرایط و فرآیندهایی است که به دقت باید مورد توجه قرار گیرد. این شرایط و فرآیندها شامل مطالعه و تحلیل دقیق قرارداد، برنامه ریزی، اجرا، کنترل و نظارت، ارزیابی و گزارش دهی می شود.
پس از توافق و انعقاد قرارداد مدیریت پیمان ، بخشی از هزینه های صورت گرفته بصورت درصدی محاسبه شده و به طرف مدیر پیمانکاری پرداخت خواهد شد. در واقع می توان گفت که در نمونه قرارداد پیمان مدیریت اجرای ساختمان بصورت ریز و با جزئیات میزان درصد پرداختی و توافق شده ذکر می شود. این قرارداد منفعت دو جانبه دارد. به اینصورت که کارفرما دیگر هیچ گونه سودی به طرف پیمانکار پرداخت نخواهد کرد. تنها هزینه های ذکر شده در قرارداد نظیر هزینه های نیروی انسانی و ماشین آلات را می پردازد. در مقابل پیمانکار مبلغی را بابت اجرای پروژه نمی دهد و تنها بخاطر تخصص در مدیریت پروژه و هماهنگی با سایر پیمانکاران ، درصدی را بصورت توفق شده دریافت خواهد کرد. به اینصورت حق الزحمه مدیریت پروژه پرداخت خواهد شد.
تا به اینجا با جواب سوال مدیریت پیمان یعنی چه ؟ آشنا شدیم. همینطور در مورد مزایا ، هزینه ها و قانون مدیریت پیمان صحبت کردیم. اما برای اینکه مدیریت پروژه خود را بخواهیم به یک شرکت پیمان ساخت بسپاریم ، می بایست چه خدماتی را از آنها انتظار داشته باشیم. در اینجا به چند مورد اشاره خواهیم کرد.
مدیریت پیمان قرارداد های مختلفی با شرایط متنوعی دارد. در این بخش به چند نمونه از آنها اشاره خواهیم کرد.
ضمن اینکه در هر یک از این نمونه ها ، بصورت دقیق و با ذکر جزئیات وضعیت قرارداد مشخص خواهد شد. برای مثال در نمونه فرم خام قرارداد مدیریت پیمان به مواردی از جمله شیوه اجرای پروژه و درصد پرداختی به پیمانکار اشاره می شود.
مدیریت پیمان یک روش برای برون سپاری اجرای پروژه هاست. در این روش یک شخص یا گروه که میتواند یک شرکت هم باشد توسط کارفرما انتخاب میشود تا کار مدیریت پروژه را بر عهده بگیرد. در این روش کارفرما نقش اسپانسر مالی یا سرمایه گذار را بر عهده دارد.
مدیر پیمان فردی که مدیریت این پیمان را برعهده گرفته است. مسئولیت مدیریت تمام و کمال پروژه را بر عهده دارد. قرارداد پیمان مدیریت پیش از فاز طراحی و یا در میانه آن عقد میشود. این پیمان یکی از بهترین روش ها برای اجرا یا تکمیل پروژه هاست و در آن منافع کارفرما تا اندازه زیادی تامین میشود.
این روش در صورت به کارگیری درست میتواند به نفع طرفین باشد. همچنین پروژه با کیفیت بهتر و در مدت زمان کوتاه تری به سرانجام خواهد رسید. با وجودی که در مدیریت تمام مراحل اجرا برعهده مدیر پیمان میباشد اما کارفرما امکان نظارت بر این روند را خواهد داشت.
با توجه به این که وظیفه اجرای پروژه به صورت کامل برعهده مدیر پیمان است در صورت بروز مشکلات احتمالی کارفرما از تبعات آن در امان خواهد ماند.
مدیر پیمان در نقش وکیل کارفرما ظاهر میشود به همین دلیل منافع پروژه را منافع خود میداند. با این کار کیفیت انجام پروژه در عین بهینه بودن هزینه ها رعایت میشود.
نحوه محاسبه درصد مدیریت پیمان تا اندازه زیادی به شرایط کار، عوامل محیطی و در کل شرایط پروژه بستگی دارد. برای مثال در شرایط آب و هوایی و اقلیمی که کار سخت است، مثل جنوب و یا نقاط شرجی نرخ درصد پیمان افزایش پیدا میکند. همچنین مهم است که پروژه در چه منطقه ای در حال اجرا است. انتقال مصالح و کارگران در برخی از نقاط سخت تر است و این مسئله میتواند در افزایش درصد پیمان نقش داشته باشد.
هرچه پروژه بزرگتر بوده طرح اولیه آن پیچیده تر باشد درصدی که باید به مدیریت پیمانکاری اختصاص یابد بیشتر خواهد بود. یکی از عوامل تاثیرگذار در نحوه محاسبه ، تهیه مصالح و متریال ساخت پروژه است. توصیه میشود که تهیه مصالح و متریال مورد نیاز نیز به تیم و یا فرد مدیر پیمان سپرده شود.
با عقد قرارداد و پرداخت درصد توافق شده ، تجارب مهندس پیمانکار در اختیار شما قرار خواهد گرفت. این تجارب در تمام مراحل اجرای پروژه خود را نشان میدهد و مواردی مثل اخذ مجوزها، سفارش مصالح و بکارگیری نیروی انسانی با سرعت و سهولت بلایی قابل انجام است.
پیمان مدیریت برای افرادی که هزینه لازم را برای به ثمر رساندن پروژه دارند اما دانش، مهارت و تخصص لازم در این زمینه را ندارد بهترین گزینه است. البته گاه ممکن است افراد در عین دارا بودن دانش مربوط به این کار زمان و یا حوصله کافی را نداشته باشند. در این صورت نیز با عقد قرارداد مدیریت پیمان و اختصاص دادن درصدی به پیمانکاران میتوان پروژه را به نحو احسن پیش برد.
مدیریت پیمان یکی از روش های رایج در اجرای پروژه های ساختمانی است که به موجب آن ، پیمانکار یا مدیر پیمان مسئولیت مدیریت و نظارت بر تمامی مراحل اجرای پروژه را بر عهده می گیرد. در این روش ، کارفرما هزینه های ساخت و اجرای پروژه را تامین می کند. در حالی که مدیر پیمان با استفاده از تجربه و تخصص خود ، روند کار را بهینه سازی می کند. این همکاری به کاهش ریسک های مرتبط با هزینه ها و زمان بندی کمک می کند و موجب افزایش کیفیت اجرای پروژه می شود.
یکی از مهم ترین مزایا کنترل دقیق هزینه ها است. مدیر پیمان موظف است با برنامه ریزی مناسب و مدیریت منابع ، هزینه ها را به حداقل برساند و از بودجه تعیین شده تخطی نکند. این ویژگی برای کارفرما ، اطمینان خاطر ایجاد میکند و به او کمک می کند تا از صرف هزینه های اضافی جلوگیری کند.
نظارت و کنترل کیفیت کار نیز در این فرایند اهمیت زیادی دارد. مدیر پیمان مسئولیت دارد تا کیفیت مصالح و نحوه اجرای مراحل مختلف پروژه را با دقت کنترل کرده و اطمینان حاصل کند که استانداردهای لازم رعایت شده اند. این کار باعث افزایش کیفیت نهایی پروژه و دوام بیشتر سازه خواهد شد.
در نهایت تسریع در روند اجرایی از دیگر مزایا به حساب می آید. مدیریت پیمان با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی مناسب بین تیم های مختلف ، از ایجاد تاخیرات جلوگیری کرده و زمان بندی پروژه را بهبود می بخشد. با توجه به این ویژگی ها ، به یکی از گزینه های موثر و اقتصادی برای کارفرمایان در پروژه های ساختمانی تبدیل شده است که به کارفرما اطمینان بیشتری در فرآیند اجرای پروژه می دهد.
قرارداد مدیریت پیمان چیست – نمونه قرارداد مدیریت پیمان
شرکت ساختمانی کلوک مجری پروژه ها و سازه های بزرگ، نماهای بتنی، فلزی، مدرن و کلاسیک است طی 20 سال سابقه درخشان با پشت سر گذاشتن پروژه های موفق توانسته است، محبوبیت زیادی بین معماران و مهندسان ساخت و ساز پیدا کند. از خدمات کلوک می توان به مواردی همچون :
حفظ ایمنی و سلامت، رعایت حقوق شهروندی، اعتماد، همکاری، تعهد، انعطاف، مسئولیت پذیری، صداقت، ارتباط قوی و در نظر گرفتن سرمایه سرمایه گذاران و بسیاری از نقاط قوت، عملکرد اصولی و درست شرکت کلوک kelouk می باشد.
مدیریت پیمان نوعی قرارداد است که، با توجه به قوانین ذکر شده در آن کارفرما، شرکت و یا شخص پیمان کاری را برای مدیریت کل پروژه ساختمانی ، انتخاب خواهید کرد.
از افراد تاثیرگذار در پروسه اینکار می توان به کارفرما ، پیمانکار و در نهایت مشاور پروژه اشاره کرد.
شرکت ساختمانی کلوک با تجربه ای ارزشمند و کادری مجرب ، آماده مدیریت پروژه های کارفرمایان گرامی می باشد. حفظ ایمنی و سلامت، رعایت حقوق شهروندی، اعتماد، همکاری و تعهد از جمله نکات عملکرد کلوک می باشد.
قرارداد مشارکت در ساخت – مجری روف گاردن – هزینه اسکلت بتنی – مجری سقف بابل دک – پیمانکار استخر – پیمانکار سقف وافل – سقف یوبوت – تیغه چینی – اسکلت بتنی وافل – نمای خشک – زیرسازی نما – ویلای کلاسیک – پیمانکاری ساخت ویلا در شمال – پیش فروش آپارتمان – تهاتر ملک – پیش فروش آپارتمان در کرج – تورم ملک – نکات سرمایه گذاری در ملک – خرید و فروش آپارتمان – تهاتر اسکلت بتنی – قالب بتن پلاستیکی کف – قالب وافل دوطرفه – قیمت فوم سقفی – سقف وافل
سایر
تراس گاردن تراس گاردن یا همان تراس سبز که به آن بالکن سبز نیز گفته
شرکت ساختمانی کلوک کلوک نام شرکتی از سهام خاص می باشد که در سال 1398
مشارکت در ساخت مشارکت در ساخت در واقع نوعی قرارداد است که در حوزه پیمانکاری
پیمانکار سقف وافل سقف وافل جزو سازههای ساختمانی نوظهوری است که برای ساختوساز سقفهایی با
کلوک با سال ها تجربه در صنعت ساختمان آماده همکاری با شما کارفرمایان محترم می باشد.