اسکلت بتنی وافل
اسکلت بتنی وافل پیش از ورود به مبحث اسکلت بتنی وافل بد نیست بدانید که
با توجه به پیشرفت مصالح و نیازهای افراد به ساخت سازه های منحصر به فرد، طرح ها و ایده های نوینی وارد صنعت ساختمان شد که هر کدام تحولاتی را در این صنعت ایجاد کردند. هر کدام از این نوآوری ها خود در بخش هایی از ساختمان تاثیرگذار بودند، از جمله این ایده ها می توان به سقف یوبوت اشاره کرد. این سقف جزو سقف های مجوف (توخالی) بوده که مانند هر کدام از سقف ها، مزایا و معایب خاص خود را داشته است. در ادامه به دیتیل سقف یوبوت اشاره خواهیم کرد.
سقف یوبوت دال مجوف ، سقف چند لایه ای است که با قرار گرفتن پلاستیک های مستطیل شکل توخالی در میان دو لایه بتنی با بستر میلگرد است که درواقع علاوه بر سبکی نسبتا مناسب، مقاومت بالایی را نیز ایجاد میکند. این سقف به دلیل فضای خالی بین آن از سقف دال بتنی سبک تر بوده و همچنین مقاومت خوبی را فراهم می کند که مجری سقف یوبوت می تواند در دهانه های متنوعی این سقف را اجرا نماید.
در صورتی که قصد دریافت مشاوره و یا همکاری در پروژهای ساختمانی را دارید ، میتوانید با کارشناسان کلوک تماس بگیرید. شرکت ساختمانی کلوک با تجربه ای ارزشمند و اجرای پروژه های موفق ، آماده پذیرش و همکاری با متقاضیان گرامی می باشد.
سازندگان و مجریان سازه با توجه به نوع سازه و کاربری، درباره نوع سقف تصمیم می گیرند و بعضاً خود کارفرما نیز سقف مورد نیاز را پیشنهاد می دهد. در هر دو حالت مجری سقف یوبوت توانایی اجرای این نوع سقف را در دهانههای مختلف با انواع کاربری را دارد و اجرای سقف یوبوت محدودیتی در نوع سازه با دهانه های بلند را ندارد.
به دلیل استفاده از فضای کامل یک ساختمان و همچنین با ارزش شدن زمین در بعضی از مناطق، این نیاز را به وجود می آورد که فضاهایی با محیط های باز و بدون ستون را طراحی کنیم. استفاده از سقف یوبوت و کوبیاکس این امکان را به وجود می آورد که شما فضای بزرگتری را تامین کنید.
سقف یوبوت به دلیل عملکرد مناسب در برابر ارتعاش و خیز، این امکان را به وجود می آورد که بتوان در محیط های پر رفت و آمد مانند ساختمان های تجاری، دهانه های بزرگی را اجرا کرد و هزینه پروژه را توجیه نمود. در اینجا نمونه ای از قالب یوبوت به نمایش در آماده است.
به دلیل عملکرد مناسب سقف های یوبوت در برابر نیروهای زلزله، باعث شده تا در سازه های درمانی و آموزشی از این سقف به دلیل اهمیت ویژه ای که دارند استفاده شود.
به دلیل صلبیت بالا و عملکرد مناسب در برابر زلزله، معمولا سقف سازه های صنعتی با اهمیت را از نوع یوبوت اجرا می کنند. این سقف ارتعاشات ناشی از دستگاه ها را جذب کرده و در مجموع عملکرد سازه را در برابر این ارتعاشات بهبود می بخشد.
برای دریافت فایل PDF محصولات کلوک ، بر روی دکمه “دانلود لیست محصولات” کلیک کنید.
برخی از
شما می توانید در پایین برخی از پروژه های شرکت ساختمانی ، کلوک را مشاهده کنید.
یوبوت در سال 2000 توسط یک شرکت ایتالیایی به نام دالی فرم برای اولین بار ابداء و استفاده شد. این شرکت با فعالیت بر روی دال ها به نوعی از سقف دست پیدا کرد که با ایجاد فضای خالی در بین بتن و سبک سازی آن، مقاومت قابل قبولی را دریافت کند. بعد از معرفی این سقف توسط شرکت دالی فرم، به سرعت مورد استقبال مهندسین و شرکت های مطرح در سرتاسر جهان قرار گرفت و موفق به کسب تاییدیه هایی توسط موسسات پژوهشی ایتالیایی و آلمانی رسید.
این سقف در سال 1387 وارد ایران گردید و توسط وزارت مسکن و شهرسازی و مرکز تحقیقات ساختمان مورد تایید قرار گرفته و تا کنون به عنوان سقف یوبوت دال مجوف مورد استفاده قرار می گیرد.
در ابتدا مجری سقف یوبوت قالب های سقف را می بندد و سپس سفره زیرین را به صورت عمودی و افقی بر اساس نقشه اجرایی مش بندی کرده، بعد قالب های پلاستیکی را قرار داده و سفره دوم آرماتور را می بافد.
برای مرحله بتن ریزی باید این نکته را در نظر بگیرید که بتن سقف یوبوت از روانی کافی برخوردار بوده و اسلامپ کمی داشته باشد (می توانید از روان کننده ها در سقف استفاده کنید). در صورت استفاده از قالب تک لایه، باید بتن ریزی در دو مرحله به دلیل اجرای دقیق انجام شود. به صورت خلاصه می توانید نحوه اجرای سقف یوبوت را ملاحظه کنید:
هزینه ساخت سقف یوبوت به عوامل مختلفی بستگی دارد. عواملی مانند طول دهانه ، جزئیات سقف ، ارتفاع طبقات و شرایط اجرا در قیمت سقف یوبوت تاثیرگذار خواهند بود. معمولا پیمانکار سقف یوبوت با بررسی شرایط پروژه، قیمت را مشخص می کند. جهت اطلاع از شرایط و قیمت اجرای سقف یوبوت می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
جزئیات سقف یوبوت دال مجوف بدین صورت است که دو لایه بتنی با آرماتورگذاری در بالا و پایین مکعب پلاستیکی قرار می گیرد. مکعب های پلاستیکی که به اصطلاح بلوک های یوبوت شناخته می شوند، به شکلی هستند که حفره هایی در میان آنها قرار دارد تا بتن به راحتی بتواند در میان آن وارد سفره زیرین شده و ویبراتور نیز به راحتی آن را پخش کند.
غالباً سقف ها بر اساس بار مرده و طول دهانه آن طراحی می شوند. پیمانکار سقف یوبوت معمولا جداولی را ارائه می دهد که شما می توانید بر اساس طول دهانه ، ضخامت سقف را مشاهده و هزینه اجرا سقف یوبوت را به صورت تقریبی تخمین بزنید.
با بررسی مزایا و معایب سقف یوبوت خواهید توانست تا تصمیم مناسب تری را برای انتخاب نوع سقف سازه خود داشته باشید.
هر دوی این سقف ها از نوع سقف های مجوف یا توخالی هستند و درواقع سقف یوبوت و کوبیاکس تقریبا از لحاظ اجرا و عملکرد مشابه یکدیگر هستند و شما می توانید از هر دو سقف برای دهانه های کوچکتر از 11 متر استفاده کنید؛ ولی سقف کوبیاکس به دلیل ضعیف بودن در برش یکطرفه دال، در دهانه های بیشتر از 11 متر استفاده نمی شود. ضمن اینکه سقف یوبوت قیمت متفاوتی با سقف کوبیاکس دارد.
شرکت ساختمانی کلوک علاوه بر اجرای سقف بابل دک و پیمانکاری سقف وافل ، در زمینه ساخت سقف های یوبوت بروزترین خدمات را ارائه می دهد. توجه به نکات ایمنی ، استفاده از بروزترین تجهیزات ، پیش بردن پروژه طبق نقشه و بودجه تعیین شده ، توجه به درخواست های کارفرمایان از جمله نقاط قوت کلوک به حساب می آید.
از دیگر زمینه های کاری کلوک می توان به مدیریت پیمان پروژه های مختلف ، مشارکت در ساخت و همینطور قبول پیمانکاری ساختمان اشاره کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا همکاری در اجرای پروژه های مختلف می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
یوبوت نوع جدیدی از سقف های چند لایه ای می باشد که با قرارگرفتن قالب های مخصوص تو خالی پلاستیکی شکل ، در میان دو لایه بتن با بستر میلگرد اجرا می شود.
قالب بندی سقف ، آرماتوربندی شبکه زیرین ، چیدن منظم بلوک های یوبوت ، بتن ریزی و در نهایت برداشتن قالب ها از جمله مراحل اجرا می باشند.
شرکت ساختمانی کلوک با تجربه ای ارزشمند و کادری مجرب ، آماده پذیرش پروژه های کارفرمایان گرامی می باشد. حفظ ایمنی و سلامت، رعایت حقوق شهروندی، اعتماد، همکاری و تعهد از جمله نکات عملکرد کلوک می باشد.
قرارداد مشارکت در ساخت – قرارداد پیمانکاری – شرکت ساختمانی کلوک – پیمانکار سفت کاری – پیمانکار نازک کاری – روف گاردن – اسکلت بتنی – هزینه ساخت اسکلت بتنی – پیمانکار استخر – تیغه چینی – تراس گاردن – پیمانکار اسکلت بتنی – اسکلت بتنی وافل – پیمانکار منطقه 1 – انواع نمای خشک – زیر سازی نما – ویلای کلاسیک – پیمانکاری ساخت ویلا در شمال – سقف وافل
سایر
اسکلت بتنی وافل پیش از ورود به مبحث اسکلت بتنی وافل بد نیست بدانید که
پیمانکار استخر قطعا شما هم با واژهی پیمانکار در پروژه هایی که مربوط به ساخت
هزینه اسکلت بتنی فوندانسیون، سقف، مقدار میلگرد مصرفشده را باید جزو فاکتورهایی بدانیم که تأثیر
نمای خشک ساختمان این سوال ممکن است برای بسیاری از افراد ایجاد شود که نمای
کلوک با سال ها تجربه در صنعت ساختمان آماده همکاری با شما کارفرمایان محترم می باشد.